Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület

- Építőanyag gyártók szakmai értékelése alapján kaptak elismerést a hazai építőanyag-kereskedelem kiváló képviselői

Budapest, 2018. november 27. – A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) adta át „Az Év Kiváló Építőanyag Kereskedője 2018” díjakat azon építőanyag kereskedelmi vállalkozások részére, amelyek a hazai építőanyag gyártók részéről a legmagasabb pontszámú szakmai értékelést kapták az ÉKE online pályázatán.

„A díj meghirdetésével a célunk az volt, hogy a díjazottak pozitív példái erősítsék a minőségi építőanyag-kereskedelmet és -szolgáltatást, ezzel együtt pedig a beruházók és kivitelezők, illetve a lakosság minél jobb kiszolgálását” - mondta el Wiesinger Raimund, az ÉKE elnöke, aki hozzátette, hogy a pályázat során a kereskedőkkel üzleti kapcsolatban lévő gyártók közvetlen tapasztalataira alapozva pontozták a kereskedők szakmai munkáját.

Az értékelés elsősorban a pénzügyi működésre, a tanácsadási-értékesítési tevékenység szakmai színvonalára, benne az építőanyagokra vonatkozó ismeretekre és az ügyfélközpontúság értékelésére koncentrált.

Az építőanyag kereskedelmi vállalkozásokat a pályázat során szerkezetépítés (falazat, tetőszerkezet), homlokzatkészítés és – szigetelés, valamint szárazépítés és felületképzés kategóriákban lehetett jelölni, három régióban: Kelet- és Nyugat-Magyarországról, valamint Budapesten és Pest megyében. A díjazottak kategória és régió szerint:

1. Szerkezetépítés kategória:

•    AKKER-PLUS KFT, Kelet-Magyarország, Akasztó
•    BNF Kft, Nyugat-Magyarország, Csorna
•    ÉBERHARDT-HÁZ Kft., Budapest és Pest megye, Budapest XXII. ker.

2. Homlokzatkészítés és -szigetelés kategória

•    MERKBAU Kft., Kelet-Magyarország, Kiskunhalas
•    TÉGLACENTRUM Kft., Nyugat-Magyarország, Pécs
•    WARM Kft., Budapest és Pest megye, Budapest XVI. ker.

3. Szárazépítés és felületképzés:

•    BAU-SYSTEME 92 Kft., Nyugat-Magyarország, Pécs
•    LAMBDA SYSTEME Kft., Budapest és Pest megye, X. ker.
•    PANNONTHERM ÉPÍTŐANYAG Kft., Kelet-Magyarország, Mezőtúr

A díjazottak az ÉKE szakmai elismerését jelző védjegyet a kereskedelmi kommunikációjukban két éven keresztül használhatják majd.

Továbbá, a díjazottak a a Bachl Kft., a Baumit Kft, a Lasselsberger-Knauf Kft., a Murexin Kft. és a Terrán Tető Kft. felajánlása révén gyárlátogatáson vehetnek majd részt, tapasztalataikat szakmai tudásuk bővítésére fordíthatják.

  „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE 2018” elismerésre az országból bármely építőanyag-kereskedője jelölhető volt az ÉKE weboldalán meghirdetett online szavazó modulon keresztül, október 20. – november 5 között. Beszerzési társulások esetében a jelölt a társulás egy konkrét tagja kaphatta az elismerést, továbbá egy cég több kategóriában volt jelölhető, de az elismerést csak egy kategóriában szerezhette meg.

 

Röviden az Építőanyag Kereskedelmi Egyesületről:

Az Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) célja a szakmai bizalom erősítése az építőipari értéklánc tagjai között.  Az ÉKE elkötelezett magas szakmai színvonalú építőanyag kereskedelmi gyakorlat átfogóvá tételéért, beleértve a minőségi építőanyag kereskedelem feltételeinek elősegítését, a piaci önszabályozást és szakmai utánpótlás megteremtését.
Az ÉKE a hazai építőanyag kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások mintegy háromnegyedét fogja össze. Az ÉKE-t a hazai építőanyag-kereskedelem vezető vállalatai 1998-ban alapították.

Átadták „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE  2018” díjakat
Átadták „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE 2018” díjakat

- Építőanyag gyártók szakmai értékelése alapján kaptak elismerést a hazai építőanyag-kereskedelem kiváló képviselői

Tovább olvasom
 
Az Év Kiváló Építőanyag Kereskedője
Az Év Kiváló Építőanyag Kereskedője

Építőanyag gyártók jelölhetik elismerésre a hazai építőanyag-kereskedelem kiváló képviselőit.

Tovább olvasom
 
ÉKE szakmai együttműködések
ÉKE szakmai együttműködések

A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület és a Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete közöt

Tovább olvasom
 
© 2018 Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület

Please publish modules in offcanvas position.