Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület

Az Év Kiváló Építőanyag Kereskedője

Építőanyag gyártók jelölhetik elismerésre a hazai építőanyag-kereskedelem kiváló képviselőit.

PÁLYÁZAT: „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE  2018”

A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) meghirdeti az „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE  2018” díjat. 

„Célunk, hogy pozitív példákon keresztül erősítsük a minőségi építőanyag-kereskedelmet és szolgáltatást, ezzel együtt pedig a beruházók és kivitelezők minél jobb kiszolgálását, összességében pedig az építőipari értéklánc erősítését” - mondta el Wiesinger Raimund, az ÉKE elnöke. 

„Az elismerést kapott szervezetek pozitív példaként jelenhetnek meg a piacon, az ÉKE szakmai elismerését kereskedelmi kommunikációjukban feltüntethetik majd, továbbá a tervezett gyárlátogatásokkal együtt szakmai tudásuk erősítésére egyaránt használhatják.” - tette hozzá.

Alapvetően fontos, hogy gyártók értékelhessék a kereskedelmi munka lényeges elemeit, ezért az értékelés szempontjai kitérnek a pénzügyi működésre, az innovatív üzleti megkülönböztető jegyekre a kereskedő üzleti működésében, amely újdonságként hat az építőanyag-kereskedelemben, de nagy súllyal esik majd latba a tanácsadási-értékesítési tevékenység szakmai színvonala is, benne az építőanyagokra vonatkozó ismeretek és ügyfélközpontúság értékelésével.  A piacépítő és saját marketing tevékenység is olyan szempont, amely bekerült az szempontok közé.

A pontozásos értékelés keretében az ÉKE idén 3 kategóriában tervez elismeréseket átadni:

  1. Szerkezetépítés (falazat, tetőszerkezet, lábazat)
  2. Homlokzatkészítés és – szigetelés
  3. Szárazépítés és felületképzés

Területileg három régióból lehet majd kereskedő vállalkozásokat jelölni: Közép-Magyarországról (Budapest és Pest-megye), valamint Nyugat- és Kelet-Magyarország. Az ÉKE összesen 9 díj átadását tervezi november második felében.   „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE 2018” elismerésre az országból bármely építőanyag-kereskedője jelölhető. Beszerzési társulások esetében a jelölt a társulás egy konkrét tagja.  Az elismerést az adott kategória és régió győztes vállalkozása 2 évig használhatja majd, összhangban azzal, hogy minden építőanyag-kereskedő kétévente lesz újra jelölhető az elismerésre.

A jelölőlap kitöltésére 2018. október 15-től november 5-ig volt lehetőség.

A díjazottak az elismerést szakmai tudásuk bővítésére is hasznosítják majd azáltal, hogy a Bachl Kft., a Baumit Kft, a Lasselsberger-Knauf Kft., a Murexin Kft. és a Terrán Tető Kft. felajánlása nyomán gyárlátogatásra nyílik majd lehetőségük.

 

Az Év Kiváló Építőanyag Kereskedője
Az Év Kiváló Építőanyag Kereskedője

Építőanyag gyártók jelölhetik elismerésre a hazai építőanyag-kereskedelem kiváló képviselőit.

Tovább olvasom
 
ÉKE szakmai együttműködések
ÉKE szakmai együttműködések

A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület és a Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete közöt

Tovább olvasom
 
© 2018 Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület

Please publish modules in offcanvas position.